17.08.2022

Шовкова ніжність в колекції Milinda від Mia-Mia


Почуватися неперевершено можна не лише із професійною зачіскою, макіяжем та у вечірній сукні. Колекція одягу для сну Milinda з натурального шовку від італійського бренду Mia-Mia додасть твоєму домашньому образу легкості та краси.

Шовкові сорочки з мереживним оздобленням представлені у двох довжинах - міні та міді. Вони елегантно повторюватимуть вигини твого тіла та підкреслюватимуть твою неповторність та вишуканий смак.

Mia-Mia виготовляє шовкові піжами у різних комбінаціях - класичних подвійних та із додаванням жакета. Такі сучасні варіації допоможуть створювати різні домашні образи для дому та для сну та подарують відчуття комфорту за будь-яких умов.

Якщо ж ти полюбляєш у своїх повсякденних домашніх луках халати, у новій колекції представлені декілька актуальних моделей. Вони різняться довжиною та принтами, але однаково якісні та приємні на дотик. Розмірна сітка розрахована на різні форми - від XS до 2XL-3XL.

Натуральний шовк - це практичний та довговічний матеріал. Він не втрачає своїх властивостей та привабливого зовнішнього вигляду. Він майже невагомий на тілі та не подразнює шкіру. Відчуйте італійську красу та ніжність шовку з колекцією Milinda.

Перейти до колекції Milinda бренду Mia-Mia >>

Milinda шовкова колекція Mia-Mia