14.08.2022

Створюй затишний настрій з домашнім одягом Leveza


З першою осінньою прохолодою неодмінно виникає бажання одягти улюблену піжаму, обгорнутися м'яким пледом й з чашкою какао дивитися давно знайомі фільми?

Польський бренд домашнього одягу Leveza заздалегідь потурбувався про комфорт та красу ваших довгих зимових вечорів й створив колекцію осінь-зима 2022. У кожній моделі майстерно поєднані сучасна ідея та професійне втілення, натуральний матеріал і його бездоганна якість.

Серед різноманіття асортименту кожен знайде свій ідеальний образ для дому та сну. Бренд Leveza приділив особливу увагу поєднанню кольорів та оформленню. До вашої уваги актуальні анімалістичні принти, завжди доречна клітинка, ніжні квіткові малюнки та безпрограшні однотонні елементи. Кожна піжама, халат чи нічна сорочка створена зі смаком та урахуванням сучасних запитів та побажань.

Бренд розробив універсальну розмірну сітку на будь-який запит - від S до 2XL. Ще одна беззаперечна перевага та приємний бонус нової колекції - можливість створювати парні фемелі луки. Це чудова можливість проводити ваші вечори красиво. Або зробити приємний та оригінальний подарунок один одному.

Перейти до розділу - бренд Leveza >>

Затишний домашній одяг Leveza