У чому зустрічати Новий Рік 2024 року: думка модних експертів

В чем встречать новый год 2024

Новий рік вже близько, настав час обирати новорічний образ. Гарний стиль дозволить не лише виділитися з натовпу, а й отримати прихильність покровителя року. Необхідно продумати дрібниці, починаючи від вибору одягу, взуття та закінчуючи аксесуарами. Зупинимося на корисних порадах модних експертів.

Символ наступного 2024 року

Зелений Дерев'яний дракон – символ наступного року за китайським календарем. Вигаданий персонаж позначає силу, мудрість та удачу. Він асоціюється з величезною енергетикою та відродженням. Найшанованіша істота в культурі Китаю здатна принести благополуччя в долю ті, хто її поважає.  Наступний 2024 буде наповнений приємними змінами і новим початком. Якщо вірити міфології, то дракони керують природними стихіями, впливають на погодні зміни та якість урожаю. А що любить символ року, розповімо у статті.

символ наступающего года 2024 - зеленый дракон


У чому зустрічати Новий Рік 2024 року

Прекрасній половині представлений різноманітний вибір. Для урочистої ночі підійде сукня, костюм та навіть святкова піжама. Неважливо, який фасон чи колір, головне почуватися комфортно та розкуто.

1. Вечірня сукня, особливо червона

Виграшно виглядатиме - червона сукня. Безперечний тренд осені довго тримається на п'єдесталі. Не важливий фасон і навіть довжина. Підійде все від простих моделей у підлогу, трапецій до силуету, що облягає. Якщо колір не ваш, вибирайте модель з незвичайними елементами: вишивкою, асиметрією, драпіруванням.

2. Мінімалістична сукня

Універсальне вбрання буде доречним на будь-якій урочистості. Витримана модель додає елегантності та святковості, якщо доповнити стильним блейзером чи прикрасою.  Після цього ви не просто повісите вбрання в шафу, а вдало комбінуватимете його з базовим гардеробом.

3. Брючний костюм

Головна альтернатива шикарній сукні. У такому вбранні можна виглядати блискуче та оригінально. Підібрані аксесуари та святковий макіяж зроблять образ приголомшливим.

4. Одяг із паєтками

Не бійтеся великих срібних паєток і сміливо наглядайте вбрання прикрашене ними. Сукня, штани, спідниця чи топ. Ви блищатимете в центрі уваги. Пам'ятайте, що виріб із паєтками варто комбінувати з базовими речами. Наприклад, до топу підійде класична спідниця, доповнена укороченим блейзером чи сорочкою.

5. Піжама

Для свята будинку підійде елегантна піжама. У такому вбранні будь-хто відчуватиме комфортно, затишно та спокійно. Стильний домашній комплект переносить нас у дитинство, коли вранці 1 січня всі збиралися біля ялинки і розпаковували подарунки. Любителі простих моделей можуть придивитися до бавовняних моделей. Цінителі елегантності та краси оцінять шовкові або атласні піжами, прикрашені строкатими аксесуарами чи оригінальною вишивкою.

Якщо ви визначилися, що зустрічатимете і святкуватимете новий рік 2024 вдома, то вибрати і купити піжаму потрібного розміру можна на сайті інтернет-магазину домашнього одягу relish.com.ua.

в чем встречать новый год 2024


У чому зустрічати Новий Рік 2024 року чоловікам

Чоловікам однозначно легше вибрати одяг. Оптимально – класичний костюм сірого або бежевого відтінків, який можна поєднувати з краваткою, метеликом або хусткою. Ну а найпростіше доповнення – червоні шкарпетки, адже хтось їх точно подарує. Для тих, хто не любить класичні моделі до звичайних штанів, можна додати однотонну сорочку або тонкий джемпер. Якщо вечірка проходить у сімейному колі, то стильна піжама чи халат підійдуть для домашнього іміджу. 


У якому кольорі краще зустрічати Новий Рік 2024 року

У грудні всі підбивають підсумки року, що минає, і мріють про новий початок. Для одних рік виявляється дуже вдалим, інші навпаки засмучені нездійсненими бажаннями. Чи пов'язано це з кольором чи забобони залишимо осторонь? Краще, звичайно, постаратися максимально задобрити крилатого. І нехай обраний стиль не гарантує нескінченну удачу, але він дозволить відчути себе впевнено та комфортно. Що віддає перевагу символу наступного року. 

  1. Червоний. Пристрасний чуттєвий тон вибирають найсміливіші. Вважається, що він закликає успіх. Тож сприятливим буде саме червоний. А яскрава прикраса точно принесе у життя позитивні зміни. 
  2. Зелений. Асоціюється з весною та свіжістю. Якщо ви оберете зелений, то можна розраховувати на міцне здоров'я та море щастя у житті. Підходить брюнеткам та рудоволосим дівчатам. Зверніть увагу на макіяж, тому що на тлі зеленого він має бути контрастним.
  3. Золотий. Сприймається як символ багатства та розкоші. Золотий приваблює фінансовий успіх та стабільність. Новорічний стиль можна доповнити елементами та аксесуарами. Використовуйте в інтер'єрі також золоті прикраси та декор, які дозволять залучити достаток та достаток.
  4. Сріблястий. Приємною новиною для любителів буде те, що сріблястий однозначно до душі Дракону. Виберіть стриманий фасон сукні з люрексовою ниткою. Прості прикраси у яскравому образі збалансують імідж. 

в каком цвете встречать новый год 2024

Як і де зустрічати Новий рік 2024 року

Дракон славиться величчю, силою та шляхетністю. Він любить привертати до себе увагу. Розглянемо можливі місця:

  • У родинному колі. Що може бути кращим, ніж рідні люди за одним столом? Традиції, які подарують незабутні емоції та почуття щастя від спільного святкування.
  • У галасливій компанії. Ідеально для любителів масштабних та яскравих гулянь у великому колі близьких людей.
  • У ресторані чи клубі. Підходить для тих, хто не любить готувати чи приймати гостей удома.

Пам'ятайте, що не місце фарбує людину. Неважливо де і як відзначати, головне –, хто буде поруч і які емоції можна отримати від урочистостей.

где встречать новый год 2024


Крім цього, не забуваємо прикрашати будинок

Рекомендується використовувати для домашнього декору улюблені крилаті кольори. В інтер'єрі доречними будуть металеві, скляні, а найголовніше дерев'яні прикраси. Для залучення благополуччя, розставте по будинку чи квартирі фігурки риб та драконів.

Висновок

Підбиваючи підсумки, важливо сказати, що Дракон не любить рутину та буденність. Саме тому свято потрібно зустріти яскраво, активно та незвично. Символ року штовхає на несподівані авантюри та спонтанні приємності. Пам'ятайте, що неважливий колір або місце святкування, найголовніше –, комфортна і радісна обстановка для всіх учасників заходу.

Якщо місце зустрічі нового 2024 року - це будинок, у родинному колі та близький, вибрати новорічну піжаму для себе або на подарунок рекомендуємо в магазині домашнього одягу relish.com.ua. У каталозі представлено понад 60 найкращих брендів з України та Європи, а завдяки розмірному ряду від XS до 5XL ви обов'язково зможете підібрати свою улюблену піжаму.